Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@21:32:18 GMT

سایت منتخب برای خرید بلیط هواپیما کدام است؟

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۰۶۹۸۹

سایت منتخب برای خرید بلیط هواپیما کدام است؟

شروع کار استارتاپ‌ها در ایران، زندگی را همچون دیگر نقاط دنیا برای مردم آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر کرده است.چند سالی می‌شود که چند استارتاپ که امروز به شرکت‌های بزرگی تبدیل شده‌اند، آسایش بیشتری برای مردم فراهم کرده‌اند و به مردم کمک کرده‌اند راحت‌تر نیازهای زندگی خود را برآورده کنند.

استارتاپ‌هایی که در حوزه‌های سفارش اینترنتی غذا، خرید بلیط هواپیما، رزرو هتل، خرید کالا، درخواست تاکسی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..توانسته‌اند خدمات ارزنده‌ای به مشتریان ارائه دهند و در کنار آن برای تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان کارآفرینی کنند.

هنوز سن استارتاپ‌ها به یک دهه نرسیده که بسیاری از آنها توانسته‌اند گوی رقابت را از رقبای سنتی بگیرند و پرچم‌دار صنعت خود شوند. در این میان رفتار مردم به خرید اینترنتی هم روز به روز افزایش پیدا کرده تا جایی که امروز درصد زیادی از مسافران، که به راحتی از فروشندگان سنتی جدا نشدند، توانسته‌اند به سایت‌های اینترنتی خرید بلیط هواپیما نیز اعتماد کنند و به آنها روی آورند. تا جایی که روزانه بیش از 50% بلیط‌های هواپیما به صورت اینترنتی فروخته می‌شود و سهم بازار فروشندگان اینترنتی بلیط هواپیما روز به روز بیشتر می‌شود.


در این میان، یکی از موفق‌ترین این استارتاپ‌ها، علی‌بابا ست که توانسته در کمتر از چهار سال فعالیت،طبق نظرسنجی‌ها، به معتبرترین سایت خرید اینترنتی بلیط هواپیما بدل شود و رتبه یک فروش را از آن خود کند. علی‌بابا که با یک تیم سه نفره کار خود را شروع کرد و امروز برای بیش از 450نفر نیروی نخبه‌ی دانشگاهی، کارآفرینی کرده است.

اما چه چیز باعث شده که علی‌بابا امروز به رتبه یک فروش اینترنتی بلیط هواپیما تبدیل شود؟

علی‌بابا از اولین روز خود تلاش کرده تمام آنچه که مسافران برای سفری راحت‌تر نیاز دارند را شناسایی کند و برای رفع این نیازها قدم بردارد. هر چند که به گفته‌ی مدیرانش هنوز راه هست تا علی‌بابا آنطور که در نظر دارد و شایسته است، به اکوسیستم گردشگری ایران خدمت‌رسانی کند، اما توانسته در این مدت کوتاه بیشترین سهم فروش اینترنتی بلیط هواپیما را از آن خود کند، بطوریکه با نزدیکترین رقیبش فاصله‌ی 9 برابری دارد. این در حالی است که علی‌بابا نه تنها در حوزه‌ی فروش بلیط هواپیما موفقیت چشمگیری داشته، بلکه توانسته از رقیب سنتی و قدرتمندش در فروش بلیط قطار نیز عبور کند و امروز رتبه یک فروش بلیط سفر شود.


علاوه بر این، با فراهم‌آوری یک تیم 200 نفره پشتیبانی که به صورت شبانه‌روزی به مسافران خدمت‌رسانی می‌کنند، توانسته رضایت بیش از 97.2 درصدی مسافران را به دست آورد.


فعالیت‌ها و برنامه‌های تا به امروز علی‌بابا، حکایت از نگاه به توسعه‌ی صنعت گردشگری و اکوسیستم استارتاپی کشور دارد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، با اشاره به ابلاغ آئین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهار کرد: تدوین این آئین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه در مورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آئین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تأیید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، افزود: این آئین‌نامه تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته محمدی، مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تأیید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین در صورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6091482 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • حواله علی پی
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»